+420 499 300 300
Rezervace
fitness centrum vybaveno moderními stroji značky STAR TRACK.
fitness centrum vybaveno moderními stroji značky STAR TRACK.

Kardio fitness

Cvičení je zdravé pro tělo i ducha. Naše fitness centrum je ideální pro každého, ať už běžně cvičíte nebo teprve chcete začít. Přijďte si zacvičit na strojích zn. Star Track nebo se jen protáhnout na TRX. Uděláte něco pro své zdraví a zlepšíte svou fyzickou kondici.

Kardio zóna - název kardiozóna, i kardiozóna jako taková, v mnohých lidech vyvolává smíšené pocity a obavy, že je toto prostředí určeno jen lidem majícím problémy se srdcem. Opak je pravdou – jakékoli cvičení, tedy i cvičení v kardiozóně, by mělo být zejména prevencí. Z názvu vyplývá, že spojitost se srdcem tu opravdu je, ale ve smyslu jeho posílení, resp. posílení celého kardiovaskulárního systému. Veškeré stroje, kterými je kardiozóna vybavena, slouží kromě shora uvedeného také k posílení svalů, formování těla (tedy i k „hubnutí“) a celkovému zlepšení fyzické i psychické kondice. Kardiozóna je tedy opravdu určena „široké veřejnosti“.

V našem fitness se můžete těšit na tyto posilovací stroje:

Běžecký trenažér – Běžecký trenažér je vhodný pro profesionální sportovce, starší osoby i maminky, které chtějí shodit přebytečné kilogramy a vyrýsovat svou postavu. Běžecký trenažér pomáhá vytvarovat především spodní část těla. Běh na trenažéru má však řadu pozitivních účinků na celé tělo.

  • zvyšuje tepovou frekvenci a zvyšuje také kapacitu plic
  • příznivě ovlivňuje kardiovaskulární systém
  • prokrvuje a posiluje svalstvo

Crossový trenažér - Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl tréninku či zaměření na konkrétní svalové partie. Crossový trenažér nabízí velmi pohodlný a rozamanitý trénink, a je proto jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness

Rotoped s opěrkou zad - Rotoped ocení díky snadné a pohodlné obsluze, hlubokému nástupu a komfortnímu sedlu s opěrkou zad jak starší lidé, kteří se chtějí udržovat v kondici, tak i lidé se sníženou pohyblivostí, kteří potřebují rehabilitovat např. po úrazu.

Dále se můžete těšit na posilovací stroje, kterými potrápíte lýtka, ruce i bříško.

Univerzální posilovací stroj - protisměrné kladky s výškově nastavitelnou polohou kladek a hrazdou ke komplexnímu procvičení horní poloviny těla.

Posilovací stroj – přítahy z hora - Na této věži se dá provádět celá řada cviků, které posílí především horní partie

Posilovací stroj na lýtka - pomocí tohoto stroje posilujete stehna a lýtka. Extra velká plocha s neklouzavým povrchem dokonale rozprostře vaši sílu

Posilovací nastavitelná lavice - Lavička nabízí stabilitu, která je nezbytná při profesionálním tréninku s činkami. Trénink s činkami je a zůstane nejrozmanitějším individuálním tréninkem. Lavička je základem pro intenzivní silový trénink v profesionálním stylu.

Sada pogumovaných jednoruček - 2 až 20 kg, se kterými potrápíte nejenom svaly rukou.